SERVEIS

ASSEGURANCES DE SALU EN DELTEBRE

Gaudeix de l'assegurança de salut de quadre mèdic més complet i de la millor assistència sanitària. Tu decideixes a quin metge o clínica de la nostra xarxa vols acudir.

Ni llistes d'espera ni llargs tràmits, comptes amb més de 1.000 centres concertats i més de 29.000 professionals en tota Espanya. Evita massificacions i assegura't l'assistència sanitària més còmoda, ràpida i eficaç triant sol el que necessites.

ASSEGURANCES DE SALUT

DKV INTEGRAL COMPLET


Assegura el més valuós per a tu amb aquesta assegurança: el benestar de la teva família. La millor atenció sanitària i tracte personatitzat que esperes rebre quan visites un metge.

DKV INTEGRAL ELITE


Assegurança de salut sense copagament: el benestar de la teva familia. Garanteix-los la millor atenció sanitària i el tracte personalitzat que espere rebre quan visites un metge.

INTEGRAL CLASSIC


Assegura el més valuós per a tu: el benestar de la teva família. Garanteix-los la millor atenció sanitària i el tracte personalitzat que espere rebre quan visites un metge o vas a una clínica.

INTEGRAL PLUS


Asseguranza mèdica el més valuós per a tu: el benestar de la teva família. Garanteix-los la millor atenció sanitària i el tracte personalitzat que espere rebre quan visites un metge o vas a una clínica.

DKV MUNDISALUT


Si puc triar, em sento bé. Amb l'assegurança de salut DKV Mundisalut tria el metge o hospital al que vols acudir, estingui concertat o no.

TEP HEALTH


La meva salut coberta al 100% a tot el món, sense límits ni fronteres. Accés a la millor medicina privada sense límits d'accés ni de despeses.

PÒLISSA DENTAL

DENTISALUD CL'ASSIC


Assegurança per 6.5€/mes. Nens fins a 14 anys gratuït quan es contracta amb un adult. Una ámplia xarxa amb més de 1500 prestigiosos odontólegs.

DENTISALUD ELITE


Assegurança dental per 9.5€/mes i els millors descomptes en serveis dentals. Nens fins a 14 anys gratuït quan es contracta amb un adult.

SUBSIDI

DKV RENTA


Rep una renda per baixa temporal i/o hospitalització.

RENTA BAREMAT


Rep tota la indemnització al principi de la baixa.

AUTÒNOMS / PYMES

DECESSOS PROTECCIÓ FAMILIAR

DECESSOS


La tranquilidad de tener todo resuelta. Gestiones, traslados, sepelios..)

ERGO VIDA PREVISIO


La tranquil·litat i seguretat econòmica que desitjo per a la meva família.

DKV ACCIDENTS


Per cobrir amb una indemnització els imprevistos que puguin sorgir.

DKV PROF


Des de cobertures "top" per a directius fins a assegurances dentals.

© 2021 ETIMON ASSESORÍA I SERVEIS,SL Todos los derechos reservados
Producido por BeeDigital